M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
observ ca nu prea e agitatie perioada asta pe forum? sau toata lumea e cu carta in fata toata ziua :) =D> nu ar fi ceva rau dar mai scrieti cate ceva :"> spor la invatat
Buna, unfluturash.
Eu sper ca toti cei care doresc sa reuseasca si sa devina grefieri invata.
As avea si eu o intrebare: invatati numai din coduri la proceduri sau mai cititi si din tratate?
Sper ca imi veti da un raspuns.
Va multumesc!
si eu am aceas intrebare.Eu invat doar din coduri...insa am mai citit cate ceva in paralel.Voi ce ziceti sunt suficetne doar codurile?
Spor la treaba !Daca aveti ceva grile pentru verificarea cunostintelor, va rog postati-le.......ar fi de mare ajutor!
Eu cred ca sunt suficiente codurile, la proc. penala nu se pune problema, se regaseste toata biliografia acolo; la procedura civila aste de discutat, sunt anumite probleme care nu se gasesc punctual in acesta, dar avand in vedere ca s-a dat pana acum doar din coduri eu cred ca sunt suficiente.
Nici nu mi-as imagina cum ar putea sa formuleze anumite intrebari care nu s-ar regasi in cod de proc civ, ci ar fi dezbatute de doctina, pentru ca autorii astia au opinii atat de diferite unii de altii...........in fine, eu cred ca ar fi suficient cod sunt multe aspecte importante care ar putea fi date, eu una ma limitez la cod.
Am si eu o intrebare vizavi de proc civ, voi ce credeti la administrarea dovezilor, ar intra si partea aceea din sectiune a treia, administrarea dovezilor de catre avocat ?
spor la invatat tuturor si un weekend placut.