M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Eu zic sa nu te descurajezi, fi optimista, primul gand asta ar fi ca s-ar putea ca cei din comisie sa fie subiectivi, dar nu ai de unde sa sti, deci draga mea, mergi increzatoare ca poate o sa ai parte de o surpriza placuta. Bafta multa.
Raul@ sunt de aceeasi parere cu palomita, nu-ti trebuie tratatele celor mai cunoscuti autori ca sa intri la sng. daca raspunzi exact pe textul de lege (articole din cod) e mai mult decat suficient. vezi si tu subiectele din anii trecuti. si lasa-i pe atasiei si tit, ca nu-i mare filosofie cu mica reforma, mai bine inveti codurile, astfel cum au fost modificate prin legea 202/2010. cu ce bibliografie ai tu, daca o inveti, mai bine te inscrii la inm, ca tot se da examen cam in aceeasi perioada.
nu stiu daca am inteles bine, dar daca e asa, raspunsul pt a doua ta intrebare este ca n-are nicio treaba de la care institutie te inscrii pt examenul la sng, nici nu cred ca te poti inscrie de la tribunalul militar pt sng, oricum, nu inseamna daca te-ai inscris de la tribunalul X inseamna ca te-ai inscris pt posturile scoase la concurs pt acel tribunal. te inscrii la tribunalul sau parchetul in a caror raza teritoriala locuiesti, dar n-ai de unde sa stii ca la finalizarea cursurilor vor fi scoase posturi la aceste institutii.
elenabriana cu siguranta cei din comisia de examinare nu vor tine cont de faptul ca un candidat a lucrat la parchet de mai multi ani. daca lucrarea ta e mai buna ca a lui, nu cred ca are ce sa ti se intample rau. stiu colegi care lucreaza de 3 ani pe perioada determinata si n-au reusit sa treaca pe perioada nedeterminata pt ca se ocupa postul de un om din afara. multa bafta