M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Elenabriana, am primit postul in judetul meu, desi puteam sa optez si pt Tribunalul Bucuresti si alte cateva judecatorii de sector :) diferenta dintre salariul unui grefier cu studii medii si unul cu studii superioare e de cateva sute de lei (nu stiu cat anume, nu prea sunt grefieri, colegi de-ai mei, pe studii medii, care sa aiba aceeasi vechime cu a mea, pt a vedea diferenta). poti sa te inscrii pe un post cu studii medii si sa astepti sa ti-l transforme intr-unul cu studii superioare, doar ca va fi mai greu, daca se adopta propunerile de lege in ce priveste personalul de specialitate (actualul personal auxiliar de specialitate), in sensul ca se vorbeste de examen, in prezent fiind vorba doar de o cerere adresata csm-ului spre aprobare.
Buna,
pentru cei care au mai sustinut proba practica de calculator, am o intrebare: cat timp ai la dispozitie ? Pe site-ul unei curti de apel am gasit un barem de corectare la aceasta proba unde scria, timp de lucru 10 minute. Mi se pare cam putin avand in vedere ca se cerea si formatarea paginii, a textului precum si redactarea ca atare.
De ex, la Bucuresti cam cum e?
Multumesc.