avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită rata banca pe care nu o mai pot achita-consecinte?
Discuție deschisă în Executare silită

rata banca pe care nu o mai pot achita-consecinte?

Buna seara. Am si eu o problema si as dori sa ma ajutati cu niste rapunsuri.
Am solicitat un imprumut de nevoi personale la PiraeusBank de 20000 de euro,pe o perioada de 10 ani de zile. Rata este 274 euro /luna. A trecut un an jumate de cand am luat imprumutul si am acihitat la zi toate ratele. Mi-au mai ramas 8 ani jumatate de achitat dar din pacate nu mai am cum,mi-am pierdut job-ul si nu-mi mai pot permite deloc sa achit. Marturisesc ca nu am niciun bun pe numele meu.
Ce poate face banca in acest caz si ce se poate intampla cu mine?
Multumesc frumos !!!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:43, 2 Ianuarie 2011
e o problema... ati putea cere protectia tribunalului...

pentru orientare, vedeti aici

www.avocatnet.ro/content/for...

Banca va incepe executarea silita, iar daca nu detineti niciun bun, va vor pune poprire pe salariu, asta in momentul in care va veti angaja.
incercati sa obtineti o perioada de gratie de cateva luni, poate va angajati si puteti plati
Executorul va inchide dosarul. Dar va va mai scotoci o perioada - va cauta bunuri...asa ca atentie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? ContSters180292 ContSters180292 Buna ziua!As avea nevoie de o informatie urgenta va rog tare mult! In 2007 eu si sotul meu am facut 3 credite la banca,1 pe numele meu si 2 pe numele sotului ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale-imposibilitate de a mai plati ratele ! user1 user1 Buna ziua, In anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale fara girant. In urma cu 2-3 luni am ajuns, din cauza contexului actual, sa nu mai pot plati ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat icteo icteo Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pe o garsoniera. La momentul X garsoniera valora 75.000 de euro, si banca mi-a acordat un imprumut de ... (vezi toată discuția)