avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am cumparat un autovehicul furat...cum pot recupera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am cumparat un autovehicul furat...cum pot recupera banii?

am cumparat un autovehicul declarat furat din Ungaria...am fost cu auto la R.A.R Galati pentru a o inmatricula si inginerul m-a trimis la criminalistica...cel de la care am cumparat nu e proprietar..are doar act de vanzare-cumparare cu proprietarul din ungaria...cum pot face sa imi recupar banii inapoi cat mai repede pt ca prin cei de la criminalistica cred ca dureaza...sau daca imi pot recupera masina macar pana se solutioneaza cazul ?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: waryus , utilizator 20:43, 16 Ianuarie 2011
waryus a scris:

am aratat celor de a criminalista dovezi precum ca nu sunt implicat in furtul masinii...am luat masina din satu mare fiind inmnatriculata in ungaria iar proprietarul mi-a zis ca cartea de identitate a masinii mi-o da dupa ce ii dau diferenta de bani(pt k am luat masina in 2 rate)...m-am dus din nou la satu mare si i-am dat diferenta urmand sa imi trimita cartea prin posta(cartea fiind in ungaria pt a radia masina de acolo)...si nu am mai priimit nimic de la el..eu apoi m-am dus la rar sa declar cele mai sus mentionate si de aici la politie....de acum cum procedez ca sa-mi recuperez banii?
Formulati plangere penala pentru inselaciune si va constituiti parte civila.
Sa inteleg ca pentru a-mi recupera banii trebuie sa il dau in judecata pe vanzator sau ma las pe mana celor de la criminalistica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism declarat furat din ungaria citroenc3 citroenc3 In ianuarie 2010 am cumparat un Citroen C3 de la un parc auto second-hand din Craiova. Am inmatriculat masina, iar saptamana trecuta au venit doi agenti de ... (vezi toată discuția)
Finalizarea unui antecontract refuzat de una dintre parti. idanet idanet Am incheiat un antecontract de vanzare autovechicul in data de 30.12.2013, in calitate de vanzator. Am predat vehiculul cumparatorului, acesta a achitat o ... (vezi toată discuția)
Masina furata cu acte si 2 chei !!!... iultonnik iultonnik In urma cu aprox 2 saptamani am cumparat o masina (VW Golf 5 af 2004) din judetul Hunedoara(eu sunt in Caras-Severin)...masina cu numere rosii de HD la prima ... (vezi toată discuția)