Buna ziua si sarbatori fericite !!! In urma unui lung proces de partaj am ajuns la o invoiala! ne-am inteles care cu ce ramane. Acum am primit comunicarea si nu stiu care sunt pasii care urmeaza sa ai fac! Alta treaba care nu imi este in clar este ceea ce e scris in final, adica: dispune intabularea dreptului de proprieteate al intimatei reclamante asupra bunului atribuit, cu titlul de partaj si cumparare! ....de ce cumparare??????va rog din suflet sa ma lamuriti! va multumesc anticipat!
investiti hotararea si apoi adresati-va Oficiului de cadastru pt. intabulare.
Cat priveste nedumerirea dvs., nu trebuie sa va faceti griji: inainte de partaj, acel imobil s-a obtinut printr-un contract de vanzare-cumparare, intr-o forma prescurtata, asta e dorit instanta sa spuna........:)
Partaj pe tp
dienusa
avem un TP pe care e tata si cumnata(ambii decedati),v-as ruga mult sa-mi spuneti cum se face partajul,sunt terenuri de 58ari,1,20Ha si 42 ari extravilan si 4 ... (vezi toată discuția)
Lamuriri
mimiela
Buna. dupa deschiderea succesiunii cum se face partajul/iesirea din indivizine sau impartirea cotei de succesine. Mentionez ca mama , fiind defuncta, am ... (vezi toată discuția)