avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general un srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

un srl

am un srl si vreau sa il suspend cat mai repede de la ce data pot sa o suspend cat mai repede
Cel mai recent răspuns: iubestedariarta , utilizator 12:54, 28 Decembrie 2010
Cu cat demarati mai repede procedura de suspendare la registrul comertului cu atat mai repede veti reusi sa suspendati activitatea.
tory74 a scris:

am un srl si vreau sa il suspend cat mai repede de la ce data pot sa o suspend cat mai repede


se practica suspendarea activitatii pe o perioada maxima de 3 ani inregistrata la ONRC din cauza impozitului minim impus care a fost scos incepand cu 01.10.2010, acum nu mai este cazul pentru ca oricum depuneti bilant contabil sau declaratie pe proprie raspundere ca nu ati realizat venituri de la infiintare, si in plus la sediu in caz de control inopinanat sau programat trebuie sa fie cineva OBLIGATORIU sa prezinte acte:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma nou infiintata - ajutor va rog! impax impax Salutare oameni buni, Am o problema mai delicata asa ca o sa incep cu inceputul… Eu impreuna cu un prieten am depus la ONRC dosarul pentru a infiinta ... (vezi toată discuția)
Inactivitate srl paul309 paul309 Buna ziua! In data de 21.09.2018 am infiintat o firma SRL, care pana acum n-a avut niciun fel de activitate, n-am declarat punctul de lucru si am depus ... (vezi toată discuția)
Suspendare soc. data suspendarii cand? omerica omerica Buna ziua!Doresc sa-mi suspend activitatea societatii cu data de 01.10.2010,va rog sa-mi spuneti cam cand ar trebui sa depun actele la onrc pentru a suspenda ... (vezi toată discuția)