avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit consum in strainatate!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit consum in strainatate!

Am beneficiat de un credit de consum in Italia,pe care inca il platesc...dar neposibilitatea de a gasi un nou loc de munca si de a continua sederea mea in Italia(asta imi impune intoarcerea in tara), ma face sa ma nu mai pot plati acest credit de consum(nu sa cerut garant la credit si nici eu nu detin nimic pe numele meu)
Care ar fi cosecintele daca eu nu as mai putea plati?:sorry:
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:17, 29 Decembrie 2010
Ce bunuri ai?
Exista o posibilitate sa fii executat in baza unui titlu executoriu european.
Banca la care ai facut creditul are sucursala in Romania?
Daca are, poate face cesiune de creanta banca din italia ( persoana juridica distincta) care banca din Romania ( persoana juridica distincta) si te vor executa silit aici. Daca se vrea se poate.
Daca nu, se poate executa silit prin executor judecatoresc roman dar e o procedura destul de greoaie si anevoioasa si majoritatea nu se baga.
Despre ce suma vorbim? Cat datorezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune creanta (contract de credit) stefanmihail stefanmihail Contractul de cesiune creanta dintr-un contract de credit credit este titlu executoriu , ca si contractul de credit? Adica , banca a cesionat creanta. ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante/debitor - raport juridic comercial sau civil? ContSters257414 ContSters257414 intr-o postare mai veche gasim urmatoarea opinie: [i]\\"Insa...parerea mea este ca o astfel de cesiune de creanta-catre o societate de recuperari creante ... (vezi toată discuția)