buna ziua. blocul in care locuiesc are uscatorie pentru care platim fiecare locatar. unde as putea sa fac o reclamatie si ce ar trebui sa scriu in ea deoarece administratorul blocului nu vrea sa ne lase sa o folosim. eu am mare nevoie pentru a usca rufele deoarece nu am balcon si locuim trei persoane intr-o garsoniera. va multumesc
Ce platiti pentru uscatorie si unde?
Dar ce se afla in acea uscatorie ca administratorul nu va da voie sa uscati rufele acolo?
Nu administratorul trebuie sa va dea voie, el este un angajat al asociatiei, deci si al dv., asa ca nu el va dicteaza ce sa folositi din proprietatea dv., ci dv. ii dictati lui cum sa se comporte. Asa trebuie sa vedeti lucrurile!
Folosirea uscatoriei este un drept al dv. Uscatoria este proprietate comuna in care si dv. aveti o cota-parte indiviza.
Faceti o solicitare la presedintele asociatiei in care cereti ca uscatoria sa va fie pusa la dispozitie pentru scopul ei, daca nu a fost cedata folosirea ei altcuiva prin inchiriere sau daca acolo nu este sediul asociatiei.
Uscatoriile scarii
anca74
Buna ziua.Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din bucuresti, fara balcon , pana sa nasc copilul, respectiv acum ... (vezi toată discuția)