avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curatela

am act de uzufruct viager prin intretinere si fac o curatela pot vinde aparatamentul ???
Cel mai recent răspuns: ypse , utilizator 13:40, 29 Decembrie 2010
Buna ziua !
Dati-ne mai multe detalii ... cum ar fi :
- intre cine s-a efectuat actul de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager ; ce calitate aveti dvs. ; curatela pt cine/ de ce sa o faceti ?
actul este facut intre tatal meu si sora sa si din pacate a inebunit si nu mai stie ce face si tatal meu vrea sa vanda apartamentul si am inteles ca se poate vinde cu asa zisa curatela multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Pot exista 3 uzufructuari in acelasi timp? Bogdan_P Bogdan_P Buna ziua! Tatal meu a decis sa imi doneze mie si sorei mele 10% din apartamentul nostru, si sa facem clauza de uzufruct viager pentru fiecare dintre noi 3 ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare-cumparare sau donatie ccaraiman ccaraiman buna ziua , stie cineva cum este mai bine sa procedez ,o batrina vrea sa-mi lase un apartament cu 2 cam ,nu are urmasi , ce fel de act trebuie sa fac si cum ... (vezi toată discuția)