avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Madalina Lefter
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Madalina Lefter

Va invit sa ascultati copilul Madalina Lefter si sa va spuneti parerea.Eu am ascultat-o live la concertul lui Stefan Banica jr.si va marturisesc ca are o voce incredibila.Sala era in picioare.Si are doar 12 ani!!!
Cel mai recent răspuns: danyn2008 , utilizator 09:40, 26 Noiembrie 2011
Cred foarte mult în steaua Mădălinei, cred că acest copil este excepţional, este un geniu muzical, aşa că românii şi România ar trebui să se preocupe mai mult de ea, să fie mai conştienţi de valoarea ei. Copilul acesta a bătut la multe uşi care i s-au închis în nas, s-a confruntat cu multă răutate şi invidie în propria ţară, a fost la multe festivaluri la care nu a fost recompensată cum merita. Fetiţa asta se ducea şi cânta cel mai bine din festival şi venea acasă cu menţiune, iar copii mult mai puţin competenţi urcau pe podium. Depinde cine era în juriu, Mădălina nu e un copil să meargă cu plicuri, sacoşe, sarsanale. La noi predomină corupţia, dar părinţii Mădălinei nu au ce să dea şi, chiar dacă ar avea, tot nu s-ar compromite, fiindcă au coloană vertebrală. Concursurile sunt tarate în proporţie de 99%, iar membrii unor jurii favorizează fără a ierarhiza corect. Dau la copilul de 9 nota 10, iar Mădălinei, care e de 10, îi dau mai puţin.Dumnezeu a pus in copila aceasta tot ce putea fi mai cald si mai frumos...Cu un chip atat de dulce si o voce care cutremura chiar si cea mai de piatra inima, sunt sigur ca va ajunge acolo unde si-a propus..Felicitari si multa sanatate si noroc si deasemenea putere de munca, in aceeasi masura cum? felicit parintii, familia, prietenii si profesorii care te sustin in parcursul tau.Cu parere de rau iti spun ca pentru tine e pacat caci esti roman si nu esti apreciata la tine-n tara,cum dintr-o tara atat de mica si controversata de multe ori chiar de ai sai locuitori, totusi se nasc voci in fata carora intreaga lume ramane muta si ajung pe scenele mari ale lumii.Dar asta e...Bravo Madalina ma faci de-a dreptul mandru mai ales prin vocea care o ai? si totodata ca esti romanca si cred ca nu te rusinezi de nimic.Valorile isi ating telul indiferent unde se nasc...Felicitari din inima.
O urmaresc de multa vreme pe aceasta minune a muzicii romanesti. Nu mai am nici o indoiala ca ea este intr-adevar cea "aleasa" sa devina cea mai mare stea a muzicii noastre usoare, in tara si peste hotare. Nu tipatoarele, figurantele si vulgarele de care? suntem satui pana peste cap. Ci o fetita simpla, curata si cu bun simt care ne lasa fara rasuflare de cate ori urca pe scena! Bravo Madalina.Asemenea performante le obtii doar daca esti printre "cei alesi". Sa dea D-zeu sa aveti putere toti cei implicati in aceasta frumoasa poveste de? succes: Madalina, parintii, profesoara si toti cei ce o sustin.Indiferenţa autorităţilor. În ţara natală însă, Mădălina n-a avut parte de nici un fel de sprijin, ba, dimpotrivă, a fost adeseori şicanată. Autorităţile româneşti la toate nivelurile, chiar dacă au fost contactate, au refuzat să o sprijine material şi moral. Aşa a ratat Mădălina parti­ciparea la un faimos concurs din SUA - American Got Talent -, unde a fost acceptată după ce a trecut de calificare şi de câteva etape preliminare. Aceasta ar fi fost o rampă de lansare fantastică, dar n-a avut parte de sprijin, deşi a primit atâtea premii şi a adus faimă României în lume. http:/fanclubbucurestimadalinalefter.webs.com/ ; http:/fcb-madalina-ioanalefter.blogspot.com/ http:/www.youtube.com/watch?v=AMgaKG-QVdU&feature=BFa&list=FLPdgQ0bgUN_R22GhjfYJkaA&lf=BFp ; http:/www.savevid.com/?url= http:/www.youtube.com/watch?v=kBQ-v4oHfP0 ; http:/www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-d4958f4a-6a46-442d-b04c-0259a1690efb.html#p=0 ; http:/www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-b2a31100-2d1f-438b-949d-86974eec832e.html ; http:/www.telem.ro/arhiva/?flv=2011/02/emisiuni/marile01feb11 [ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile ? danyn2008 danyn2008 Cand vom sti oare sa ne promovam talentele si valorile? Cand vom sti oare sa ne apreciem artistii inainte ca acestia sa plece peste hotare? Cand va sti presa ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)