avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... important
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

important

in primul rand buna ziua tuturor si sarbatori fericite! sunt plecat afara din 2000,am fost condamnat la 3ani inchisoare pt complicitate la inselaciune definitiv din mai 2008.(art.71,art.64 lit.a,b.cC.pen),nu am antecedente penale.mi-am construit o familie si am un copil de 8ani.muncesc si duc o viata onorabila ,as dori sa ma ajute cineva cu un sfat si anume :noul cod penal ma ajuta cu ceva?poate se micsoreaza timpul de prescriptie?cand intra in vigoare?pina cind trebuie sa stau afara tinind cont de faptul ca pt fiul meu va fi prea tirziu sa se mai adapteze in romania!va multumesc anticipat! si un calduros La Multi Ani!

Cel mai recent răspuns: ContSters183276 , utilizator 16:23, 28 Decembrie 2010
Noul cod penal intra in vigoare in luna octombrie 2011 si intr-adevar se vor micsora anumite termene de prescriptie.
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2010
andymaurul, utilizator
mii de multumiri domnule consilier,va doresc un an nou plin de impliniri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal ContSters183276 ContSters183276 buna tuturor,am 2 probleme va rog, as dori sa ma lamureasca cineva daca se poate. 1.Sunt plecat afara,condamnat la 3 ani cu executare pt inselaciune in tara ... (vezi toată discuția)
Cand intra noul cod penal in vigoare? adina2oo6 adina2oo6 noul cod penal intra in vigoare in martie 2013? ce avantaje ar avea un condamnat la 4 ani si 6 luni pentru inselaciune,i s-ar putea micsora pedeapsa?nu am ... (vezi toată discuția)
Cand intra in vigoare noul cod penal ? stochelrodu stochelrodu Am auzit ca daca intra noul cod penal in vigoare se micsoreaza pedepsele cu inchisoarea? Este adevarat ca vor vi eliberati cei care sunt in inchisoare cu ... (vezi toată discuția)