avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare societate

Ce sa fac cu societatea asta a mea? Nu mai am bani sa platesc nimic, absolut nimic, nici macar un lichidator, care am inteles ca, costa enorm. Ce fac cu datoriile alea de la stat? Inchid punctul de lucru si o las asa sa moara? Apelez la un lichidator?Dar cu ce il platesc???Daca o las asa, ce fac cu furnizorii la care mai am datorii si nu am cum sa le platesc? Poate statul sa imi ia casa ca sa platesc datoriile la buget???Ar fi chiar culmea, sa raman si fara casa! Help me, please, sunt confuza la maxim! A, si ce fac cu actele contabile? Trebuie sa fac un bilant sau ce? Multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2008
rorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 00:04, 22 Martie 2008
Va astept sa-mi expicti situatia in amanunt...daele mele de contact le puteti accesa pe forum.
contactati un lichidator
mergeti la Registrul Comertului din localitatea ta si vezi ce posibilitati ai,dupa ce expui problema unui consilier
claudia baltatescu a scris:
mergeti la Registrul Comertului din localitatea ta si vezi ce posibilitati ai,dupa ce expui problema unui consilier

Asta nu va rezolva mai nimic. Mai degraba un avocat sau un practician in insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma inscrisa in masa credala a altei societati consuello consuello Buna ziua, se poate inchide/lichida o societatea, care este inscrisa in masa credala a unei alte societati ce este in procedura de faliment ? Societatea are ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala cretziella cretziella am o societate de vanzare cu amanuntul (magazin de haine) si as dori sa o inchid deoarece merg pe pierdere si mai tre sa platesc si impozitul minim. nu mai am ... (vezi toată discuția)