am o societate de vanzare cu amanuntul (magazin de haine) si as dori sa o inchid deoarece merg pe pierdere si mai tre sa platesc si impozitul minim. nu mai am profit deloc si nu are rost sa o mai tin.#-o#-o#-o care este procedura? ce tre sa fac? doresc sa mentionez ca nu am datorii la furnizori si nici la stat, in schimb mai am marfa pe stoc. va rog mult sa ma indrumati cum as putea scapa mai repede de aceasta societate pagubitoare pt mine. va multumesc mult. :(
a-ti putea face dizolvare fara lichidare daca nu aveti datorii , apelati la un expert contabil sau lichidator sa va inchida balanta ,bilantul si apoi se fac formalitatile la registrul comertului si va radiati societatea !
Stoc de marfa
sub_bass2002
Buna. Ma poate ajuta cineva? Am un magazin de piese auto (S.R.L.) la care am un stoc de marfa in valoare de un miliard de lei. Am suspendat activitatea si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.