avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere societate comerciala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere societate comerciala

am o societate de vanzare cu amanuntul (magazin de haine) si as dori sa o inchid deoarece merg pe pierdere si mai tre sa platesc si impozitul minim. nu mai am profit deloc si nu are rost sa o mai tin.#-o#-o#-o care este procedura? ce tre sa fac? doresc sa mentionez ca nu am datorii la furnizori si nici la stat, in schimb mai am marfa pe stoc. va rog mult sa ma indrumati cum as putea scapa mai repede de aceasta societate pagubitoare pt mine. va multumesc mult. :(
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:53, 29 Iulie 2010
a-ti putea face dizolvare fara lichidare daca nu aveti datorii , apelati la un expert contabil sau lichidator sa va inchida balanta ,bilantul si apoi se fac formalitatile la registrul comertului si va radiati societatea !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare societate vasilicaburnaz vasilicaburnaz Buna ziua,V-asi ruga un sfat la o situatie cu care ma confrunt. Am o soc. com srl. care detine in proprietate un spatiu comercial unde isi desfasoara ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Ma poate ajuta cineva? Am un magazin de piese auto (S.R.L.) la care am un stoc de marfa in valoare de un miliard de lei. Am suspendat activitatea si ... (vezi toată discuția)
Ajutor, srl cu datorii anaioana anaioana In urma cu 9 luni mi_am deschis un magazin naturist, felul societatii microintrepindere cu impozit pe venit, in tot acest timp eu am bagat bani, dar nu am avut ... (vezi toată discuția)