Buna. Ma poate ajuta cineva? Am un magazin de piese auto (S.R.L.) la care am un stoc de marfa in valoare de un miliard de lei. Am suspendat activitatea si n-am depus bilantul la Registru Comertului si dupa 2 ani o radiat din oficiu de la registru comertului.
Ce se intampla cu stocul de marfa ce am avut daca firma ii radiata de la regstru comertului?
In drept, verificati art. in baza caruia vi s-a radiat societatea. Reprezinta ultima din cele 3 stadii, dizolvare, lichidare, radiere. Fara bilant nedepus, care banuiesc ca ar fi fost si motivul actiunii RC, nu se poate indentifica stocul fizic. In acest moment, nu se mai poate face nimic. In fapt, acel stoc "este in aer".
Deci inseamna ca pot sa fac orice cu stocul respectiv.
Multumesc pentru ajutor
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Referitor radiere srl
leomi
Buna ziua,
Va retin atentia in legatura radierea unui SRL al carui asociat unic sunt eu, firma nu are datorii, si stadiul firmei (de pe site-ul ReCom Online ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva
Raluca_B
Buna Ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. LA nedepunerea declaratie 100 si 300 se declara firma de catre finante inactiva, in acest caz mai am ... (vezi toată discuția)