avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stoc de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stoc de marfa

Buna. Ma poate ajuta cineva? Am un magazin de piese auto (S.R.L.) la care am un stoc de marfa in valoare de un miliard de lei. Am suspendat activitatea si n-am depus bilantul la Registru Comertului si dupa 2 ani o radiat din oficiu de la registru comertului.
Ce se intampla cu stocul de marfa ce am avut daca firma ii radiata de la regstru comertului?
Cel mai recent răspuns: sub_bass2002 , utilizator 15:57, 12 Ianuarie 2011
In drept, verificati art. in baza caruia vi s-a radiat societatea. Reprezinta ultima din cele 3 stadii, dizolvare, lichidare, radiere. Fara bilant nedepus, care banuiesc ca ar fi fost si motivul actiunii RC, nu se poate indentifica stocul fizic. In acest moment, nu se mai poate face nimic. In fapt, acel stoc "este in aer".
Deci inseamna ca pot sa fac orice cu stocul respectiv.
Multumesc pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor radiere srl leomi leomi Buna ziua, Va retin atentia in legatura radierea unui SRL al carui asociat unic sunt eu, firma nu are datorii, si stadiul firmei (de pe site-ul ReCom Online ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala activa sau inchisa? sbgkd sbgkd Buna... Detin o societate comerciala din 1995,in anul 1998 a-m depus o cerere la finante ptr. inchidere temporara,ulterior a aparut problema cu marirea ... (vezi toată discuția)