avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ocpi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ocpi

pot sa ma inscriu la OCPI ca proprietar al unui imobil in baza facturii si chitantei cu care am achizitionat imobilul , mentionez ca inca nu am incheiat contract de v/c cu firma de la care am achizitionat?
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 19:19, 20 Ianuarie 2011
pana nu incheiati contractul de vanzare-cumparare nu puteti.
va multumesc, am proces pt finalizarea contractului de v/c iar vanzatorul a ipotecat apartamentul intre timp
sa invederati instantei acest lucru.
instanta are in vedere acest aspect, dar cum pot proceda pt scoaterea de sub ipoteca a imobilului.la termenul de luna trecuta mi s-a pus in vedere de catre judecator ,ca am castig de cauza dar cu preluarea ipotecii. ce ma sfatuiti sa fac?
sa va angajati un avocat.

Alte discuții în legătură

Inscriere carte funciara adumitroaie florin adumitroaie florin cum pot sa inscriu un apartament in cartea funciara achizitionat cu factura si chitanta fiscala, dar in care se afla si un litigiu intre mine si vanzator si ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe promisiune bilaterala vânzare cumpărare Duhan.Iuliana Duhan.Iuliana Am încheiat o promisiune in aprilie 2017 pentru un imobil in construcție. In octombrie le am virat banii in completarea avansului 85 la sută din total. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta firma insoventa/ faliment cristiana11 cristiana11 am incheiat un antecontract de vanz-cump in ianuarie pt o casa cu un srl, proprietar al terenului si imobilului. contractul tb incheiat in 18 febr dar ... (vezi toată discuția)