avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda la ITM din cauza de neprezentare, deoarece am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda la ITM din cauza de neprezentare, deoarece am fost plecat din Romania

Buna ziua ,

Poate sa ma ajute cinava cu un model de contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie emis de catre ITM din cauza ca nu m-am prezentat cu documentele la control ? Am instintat atit in scris cit si telefonic ca nu sunt in tara ca sunt singur asociat si totusi mi-au intocmit proces verbal de contraventie de 4.500 RON . Le-am sugerat sa se deplaseze la sediul societatii unde voi trimite o persoana ca sa prezinte documentele la control dar la sediul societatii noastre .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 28 Decembrie 2010
faceti contestatie in 15 zile si depuneti la dosar atit adresa cit si dovada iesirii din tara. desi persoana indicata ar fi trebuit sa se prezinte la sediul ITM chiar in lipsa dvs. este posibil sa nu obtineti anularea pv. inspectorii nu sunt obligati sa vina la sediul dvs daca v-au facut invitatie.
Faptul ca dvs nu ati fost in tara nu poate constitui un motiv de anulare a PV de control ... daca exista o persoana care sa prezinte actele la control, atunci aceasta trebuia sa se deplaseze la sediul ITM-ului si nu sa vina inspectorii ITM la sediul societatii sau exista posibilitatea sa se obtina un nou termen de prezentare a actelor la control pana la sosirea dvs in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda itm lupuvioleta1 lupuvioleta1 Buna ziua , fiind in curs de judecata cu itm , pt aplicare amenda contraventionala de 10000 lei , va rog sa ma sfatuiti privind urmatoarele aspecte : In ziua ... (vezi toată discuția)
Amenzi itm Ana joc Ana joc Am primit o amendă pe firma de construcții. Nu am primit procesul verbal pentru a face contestația. De unde pot sa l iau? La sediul firmei nu a ajuns. ... (vezi toată discuția)
Plangere hartuire Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Am primit o vizita \\"inopinanta\\" a inspectorilor ITM . De cand au intrat pe usa au avut o atitudine agrsiva , gen \\"nu ... (vezi toată discuția)