Poate sa ma ajute cinava cu un model de contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie emis de catre ITM din cauza ca nu m-am prezentat cu documentele la control ? Am instintat atit in scris cit si telefonic ca nu sunt in tara ca sunt singur asociat si totusi mi-au intocmit proces verbal de contraventie de 4.500 RON . Le-am sugerat sa se deplaseze la sediul societatii unde voi trimite o persoana ca sa prezinte documentele la control dar la sediul societatii noastre .
faceti contestatie in 15 zile si depuneti la dosar atit adresa cit si dovada iesirii din tara. desi persoana indicata ar fi trebuit sa se prezinte la sediul ITM chiar in lipsa dvs. este posibil sa nu obtineti anularea pv. inspectorii nu sunt obligati sa vina la sediul dvs daca v-au facut invitatie.
Faptul ca dvs nu ati fost in tara nu poate constitui un motiv de anulare a PV de control ... daca exista o persoana care sa prezinte actele la control, atunci aceasta trebuia sa se deplaseze la sediul ITM-ului si nu sa vina inspectorii ITM la sediul societatii sau exista posibilitatea sa se obtina un nou termen de prezentare a actelor la control pana la sosirea dvs in tara.
Amenzi itm
Ana joc
Am primit o amendă pe firma de construcții. Nu am primit procesul verbal pentru a face contestația. De unde pot sa l iau? La sediul firmei nu a ajuns. ... (vezi toată discuția)