avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare Fonduri Europene in Domeniul Transport ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare Fonduri Europene in Domeniul Transport Perisabil si construirea unui depozit Frigorific

Buna ziua ,

Daca ma poate lamuri cineva in acest sens si anume construirea unui depozit frigorific , centru logistic , achizitionarea de noi TIR-uri Frigorifice in vederea desfasurarii activitatii de depozit En Gross si vinzare cu amanuntul al produselor de carne congelata si proaspata , peste congelat si proaspat , legume / fructe si flori , toate provenite din import .
Am personal mai multe TIR-uri frigorifice si desfasor doar activitatea de transportator deocamdata din depozitele mari din Europa catre Romania , Bulgaria , Turcia , Ungaria si Austria .
M-ar interesa ce fel de fonduri as putea accesa , in ce procentaj si care ar fii conditile .
In cazul in care imi puteti da un raspuns va rog sa-mi transmiteti parerea sau indrumarea dvs pe mailul meu privat si anume ,, pppp69d@yahoo.de ,,

multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 23:52, 28 Decembrie 2010
Depozit POATE, centru logistic POATE, TIR-uri NU.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati-ne direct (butonul "Cere consultanta" din stanga, sub avatarul nostru).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Articole interesante Iulian MANEA Iulian MANEA Am observat ca nu este deschisa nici o discutie pe aceasta tema, asa ca am facut-o eu. Astazi mi s-a parut interesant articolul scris in Dilema veche de ... (vezi toată discuția)
Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)