avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... discutii juritice
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

discutii juritice

lucrez de trei luni intr-o firma de constructii,in care dupa prima saptamana mi-i s-au cerut actele necesare pt.angajare,iar cand am cerut o adeverinta pt.medicul de familie,am fost refuzat si chiar amenintat cu locul de munca daca mai cer ceva legat de angajarea mea.tin sa subliniez ca multi oameni lucreaza fara forme legale. santierul se afla in fata mollului vitan,in statia masinii 123 si a trenvaiului 19.mai am de primit o suma de bani restanta,iar seful de echipa este cunoscut sub numele de Mitica dulgherul.doresc sa stiu daca se v-a face un control pt.a se depista neregurile aflate in acel loc.va multumes>>>>>.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 29 Decembrie 2010
Daca faceti o reclamatie la ITM se va face control
Depuneti o sesizare la ITM , in acest sens.
Inspectorii de munca au obligatia sa păstreze confidenţialitatea oricărei reclamaţii care semnaleaza nerespectarea prevederilor legale în domeniul reglementat de prezenta lege şi sa nu dezvaluie conducatorului persoanei juridice şi persoanei fizice sau reprezentantului acestora faptul ca inspecţia a fost efectuată ca urmare a unei reclamaţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizarile la itm sunt confidentiale? lavynya_125 lavynya_125 Buna ziua! Am avut o problema cu cei de la firma la care lucrez,acum o luna, am amenintat cu itm_ul ,iar atunci mi s-a spus ca o sa se rezolve la ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm mariusastra mariusastra Buna ziua as dori sa aflu daca fac o reclamatie la itm la firma la care lucrez cei de la itm sunt obligati sa mi pastreze confidentialitate reclamatiei ? ... (vezi toată discuția)
Confidentialitatea numelui reclamantului morty morty Buna ziua, Am facut o sesizare catre un organ de control la firma la care lucrez.Ideea este ca patronul a aflat ca eu am facut sesizare ssi nu stiu de ... (vezi toată discuția)