avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu

Buna ziua, prietena mea s-a intors la lucru la data de 01.06.2010 si as vrea sa stiu de cate zile de concediu are dreptul? de 12 zile? si daca nu va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza? multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 13:49, 29 Decembrie 2010
21/12*7=12 zile
S-a intors din concediu crestere copil?
da
OK. Numerul de zile este cel spus de colegul de mai sus, modalitatea de calcul este 3 luni lucrate inainte de crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil Georgiana Dumitru Georgiana Dumitru Buna ziua! Am nevioe de ajutor specializat din partea dvs.Sunt angajata a unei institutii publice de cultura.In momentul de fata sunt in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnã lenacryss lenacryss Bună ziua, La firma unde lucrez, avem două angajate care s-au întors din concediu de creştere copil, una în 31 martie 2014 şi una în 9 mai 2014. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)