avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Facturi semnate diferit de acelasi cumparator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Facturi semnate diferit de acelasi cumparator

Buna ziua.
In urma derularii unui contract, un cumparator care achizitionat marfa a semnat mai multe facturi, cu semnatura diferita. Anumite facturi nu au fost achitate, a fost deschis un litigiu intre parti, litigiu in cursul caruia cumparatorul a aratat ca nu isi recunoaste semnatura de pe facturi.
As vrea sa fac plangere penala impotriva cumparatorului. Ce sanse am? Cum e mai bine sa procedez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:54, 29 Decembrie 2010
Daca aveti convingerea ca semnaturile desi diferite sunt date de acesi persoana puteti cere o expertiza grafologica. Va costa ceva dar se va constata faptul ca marfa este primita de aceasi persoana.
Puteti face si plangere penala pentru inselaciune si sa solicitati expertiza..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiune expertiza grafologica romex romex Va rog sa-mi spuneti daca se poate face obiectiune cu privire la expertizarea a doua semnaturi , pentru a se constata daca semnaturile de pe o chitanta de ... (vezi toată discuția)
Declaratie mincinoasa Dcristian Dcristian In civil parata nu isi recunoaste scrisul si nici semnatura iar instanta respinge actiunea reclamantului care a incearcat sa-si recupereze o suma mare de ... (vezi toată discuția)
Verificare semnatura ANA30 ANA30 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica daca semnatura de pe un contract de vanzare cumparare e adevarata ,adica a proprietarului. Pot merge la o ... (vezi toată discuția)