Sunt in posesia unui automobil inmatriculat cu numere vechi, singurul act pe care il am este o copie a unui talon din anul 1991, in care este specificat numele proprietarului. Este posibil sa ma duc la un notar si sa declar pe proprie raspundere ca am cumparat aceasta masina de la proprietar, si ca acest act sa tina loc de act de proprietate? Mentionez ca nu mai dau de om, s-a mutat de mult de la adresa.
Buna ziua !
Nu rezolvati problema astfel ; Ganditi-va ca proprietarul trebuie sa plateasca la zi impozitul aferent ....
Imposibil sa nu il gasiti pt a definitiva actele , este si in interesul acestuia ...
daca nu poti face dovada cu vreun act de dobandire al vehiculului (cumparare, mostenire, donatie, etc), in niciun fel. ar mai fi la tribunal, cu martori care au participat la cumparare, dar tot trebuie sa-l gaseasca pe vanzator...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vanzare autoturism
Popesku
Buna ziua, anul trecut am vandut auto personal, am facut contract de vanzare cumparare, i-am dat talunul si cartea , apoi am trimis fiscalul la o adresa ... (vezi toată discuția)