am gasit pe net un anunt de la [EDITAT] precum ca recruteaza muncitori drujbisti pt italia sardinia si mi-a spus sa depun in contul [EDITAT] la banca [EDITAT] suma de 80 ron pt procesare dosar si suma de 220 ron pt juma din bilet pt autocar cealalta jumatate suportando firma pe numele [EDITAT]. la telefon [EDITAT] am vorbit cu [EDITAT], iar banii iam depus pe 20 dec .am vorbit cu [EDITAT] dupa ce am depus banii si iam trimis copii dupa chitanta pe mail [EDITAT]. dar de a doua zi nu a mai raspuns la tf. ceas putea face sau mai bn zis ce sar putea face ca acest sau acesti impostori sa nu mai fraiereasca si pe altii. nr meu de telefon este [EDITAT]
Depinde cu ce specificatie ati facut depunerea banilor in contul bancar . Daca ati precizat altceva decat contravaloare bilet autocar/procesare dosar recrutare , va puteti lua adio de la bani ...
In cazul in care ati specificat clar ptr ce sunt banii in ordinul de plata , atunci puteti depune plangere penala la politie ptr inselaciune .
Ati verificat la Registrul Comertului ,daca exista societatea respectiva ?
Ati verificat la Ministerul Muncii, daca aceasta este acreditata sa faca activitati privind forta de munca ?
La multi ani.Am gasit un anunt pe net si an gazeta de sud de la [EDITAT]. Angajam personal pt anglia si germania , comision dupa primu salariu. Am depus bani 80 ron pt procesare dosar,pt transport la autocar.Trebuia sa plecam an anglia pe 17 decembrie. Acum nu mai raspund la telefon.Foarte multe persoane din craiova si din alte judete au luat tapa .
Aveti culpa in producerea acestui "incident" pentru ca nu ati verificat situatia inainte de a depune banii.
Este bine,cum se scria mai sus,sa gasiti si alte persoane ,aflate in aceiasi situatie pentru a formula plangeri impotriva firmei de recrutare.