avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agresiunea fizica din partea angajatorului asupra ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agresiunea fizica din partea angajatorului asupra angajatului

ce pot face impotriva angajatorului ,azi m-a insultat ,a urlat efectiv ,m-a tras de haina cu amandoua mainile si ma tras dintr-un capat al incaperii in celalalt de 4 ori ,ce pot face impotriva sa
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 09:32, 30 Decembrie 2010
Daca aveti martori,depuneti plangere penala.
buzasbetty a scris:

ce pot face impotriva angajatorului ,azi m-a insultat ,a urlat efectiv ,m-a tras de haina cu amandoua mainile si ma tras dintr-un capat al incaperii in celalalt de 4 ori ,ce pot face impotriva sa

Vedeti ca chestia asta este din "Arendasul roman".
Noi nu suntem in stare sa mergem inainte, ne este mai usor sa mergem inapoi (in toate).
Unora dintre patronii de azi nu le mai este suficienta pozitia sociala pe care i-au propulsat si angajatii lor, acum ei se cred si stapani peste acestia,
Ultima modificare: Joi, 30 Decembrie 2010
rosu gheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz vatamare corporala conopida conopida Buna ziua! As dori opinia dvs in legatura cu urmatoarea situatie: Ma aflam intr-o seara in caminul unde sunt cazat, la un coleg, impreuna cu cativa ... (vezi toată discuția)
Instigare la infractiunea de lovire paraschivrares paraschivrares buna ziua , a-si dori sa aflu in ce articol se incadreaza si daca se incadreaza urmatorul fapt: Acum ceva timp in urma o persoana care o cunosc intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Acuzare falsa de furt SergiuBresan SergiuBresan Buna ziua! In primul rand as vrea sa zic ca sunt inca minor (mai am o luna pana la 18 ani) si in vara aceasta am vrut si eu sa lucrez undeva sa imi fac bani ... (vezi toată discuția)