avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA CASCO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA CASCO

Am casco si RCA facut am avut un accident unde am fost eu devina sa aflat ca itp mi-a expirat acum cateva zile Mai sunt valabile asigurarile

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:04, 1 Ianuarie 2011
in privinta casco cititi in contractul de asigurare daca expirarea ITP afecteazqa valabilitatea politei de asigurare.
Cititi cu atentie contractul casco daca exista vreo prevedere in acest sens.
Dupa opinia mea lipsa itp-ului poate sa conduca la respingerea dosarului de dauna numai daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele doua conditii. Prima - accidentul de circulatie s-a produs din cauze tehnice. A doua - daca intre data expirarii itp-ului si data accidentului nu a trecut o perioada prea lunga.
Multumesc

DAr ptr RCA cum este?
Eu ma gadeam ca daca nu am itp facut si sunt afara in alta tara am casco imi ea garajul foc Casco nu despagubeste? Atunci pt ce il mai fac
Utu2010 a scris:

Eu ma gadeam ca daca nu am itp facut si sunt afara in alta tara am casco imi ea garajul foc Casco nu despagubeste? Atunci pt ce il mai fac

Asigurarea CASCO reprezinta un contract facut/negociat cu asiguratorul, in care exista reguli si indatoriri ce trebuiesc respectate de fiecare dintre parti (asigurat & asigurator)
Polita o incheie persoana care doreste sa fie despagubita in cazul cand se produc anumite evenimente, insa prin semntura se angajeaza sa respecte toate indatoririle din conditiile de asigurare.
Nu ramane decat sa cititi (macar acum) care sunt aceste conditii si veti descoperi daca in cazul semnalat, aveti sau nu dreptul la despagubire.
In privinta asigurarii RCA, aceasta nu este influentata decat de valabilitatea certificatului de inmatriculare.(ca obligatie si ca acoperire)
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Ianuarie 2011
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire casco venternicoleta venternicoleta M-am rasturnat cu masina iar in momentul producerii evenimentului rutier aveam ITP expirat. Ma despagubeste CASCO in aceste conditii? (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)
Rca si casco Izike Izike Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)