avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS

Ca persoana fizica ,imi platesc singur contributia la pensie (33% din 10........RON)
Sunt obligat sa platesc si asigurarile de sanatate/ CAS?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:20, 29 Decembrie 2010
Conform Legii 95/2006 trebuie sa platiti astfel nu veti beneficia de serviciile medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributiei de asigurari sociale de sanatate AlinaLavinia AlinaLavinia Buna ziua! As vrea sa stiu daca in Romania este obligatorie Plata asigurarilor de sanatate. Daca da, cine ma poate obliga sa merg la Spitalele de Stat pentru a ... (vezi toată discuția)
Regularizare cass pe ultimii 5 ani eva74 eva74 buna ziua, a-si dori sa intreb daca am avut intrerupere de10 luni in cartea de munca in 2007 acum in 2011 dupa ce mi s-a terminat somajul si nu mai realizez ... (vezi toată discuția)
Contributia la sistemul de pensii si la sistemul de sanatate Adriana68 Adriana68 Buna ziua, Am terminat perioada de somaj si as dori sa stiu care este valoarea minima a contributiei la pensie si daca CAS-ul este obligatoriu de ... (vezi toată discuția)