Buna seara revin cu problema mea de delapidare. A lucrat la o firma de distributie 10 ani am sustras treptat sume de bani pe care nu am mai putut restituii. In ianuarie 2010 m-am autodenuntiat. Am fost dat afara de la firma fara ca firma sa imi desfaca contractul de munca nici in ziua de azi ,desi am fost chemat la firma dupa o luna si obligat de ami scrie demisia.A inceput cercetarea penala in potriva mea in septembrie si eu am recunoscut faptele. De 1 an nu lucrez legal acum doresc sa ma angajez cu carte de munca dar firma nu mi-a desfacut contractul de munca cum trebuie sa procedez? firma poate sa imi blocheze cartea de munca?
Daca politia a inceput cercetarea penala firma poate cere firmelor cu care am colaborat copii dupa chitante din 2006-2009 .Daca doreste un avocat pe caz penal sa ma ajute nu am bani dar poate intr-o zi voi putea sa ii rasplatesc va multiumesc anticipat. Sint din cluj- napoca
AM FOST CHEMAT IN SEPTEMBRIE LA POLITIE PENTRU DECLARATII SI DE ATUNCI NU MAI STIU NIMIC. NU AM DOVEZI SCRIE . CUM SA PROCEDEZ?
~ final discuție ~