avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoaterea unei persoane de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoaterea unei persoane de la intretinere

Tatal meu a decedat in data de 8 octombrie 2010
Administratorul blocului il trece in continuare pe tabelul de intretinere
In prima luna a spus ca e o greseala ce se corecteaza si ne/a incasat bani pentru o persoana
In luna urmatoare iar am constata ca au aparut doua persoane la intretinere
Azi am aflat motivul
Mama mea are Alzheimer si o prietena a familiei, pensionara, vine de luni pana vineri de la ora 12 pana la ora 19 seara, o duce la plimbare, ii da medicamentele .
Sunt zile cand prietena noastra nu merge la mama intrucat o luam la noi. sau mergem noi la ea in vizita.
Administratorul spune ca doamna trebuie trecuta la intretinere, chiar daca prietena noastra nu a dormit niciodata si nu locuieste la mama ci la ea acasa, doar vine citava ore.
Oricat respect as avea pentru unele persoane vad ca unii administratori profita de pe nenorocirile oamenilor doar pentru a le lua banii.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:33, 29 Decembrie 2010
.....Si macar daca asociatia s-ar pricopsi cu un ce profit!

Faceti o cerere scrisa catre presedintele asociatiei in care ii expuneti in cateva fraze clare situatia cu doamna care vine si sta cateva ore cu mama dv., poate s-o indura de el Dumnezeu sa-i dea minte sa va inteleaga necazul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului ContSters195112 ContSters195112 buna ziua, am si eu o problema foarte grava. am fost intr-un concediu de cateva zile iar cand am revenit cu sotul acasa m-am trezit cu casa inundata cu apa ... (vezi toată discuția)
Inchidere fortata in camera ContSters114404 ContSters114404 Mama mea este bolnava de inceput de Alzheimer iar fiul meu o inchide seara cu cheia in camera ei, pentru ca dimineata sa nu il deranjeze cand trece prin camera ... (vezi toată discuția)
Persoana trecuta in plus la intretinere annemaria annemaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa clarific o problema pe care o am cu asociatia de proprietari de la blocul unde locuiesc. Am avut supriza ... (vezi toată discuția)