avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ATENTIE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ATENTIE

La intrebarea: Poate fii femeia responsabila ca nu sa protejat in urma unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata; va rog sa faceti referire si la alte legislatii ale altor tari Europene. Noi inca mai suportam acesta legislatie a celor care au inventat roata. Subiectul merita comentat.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 17:48, 1 Ianuarie 2011
marasanu a scris:

La intrebarea: Poate fii femeia responsabila ca nu sa protejat in urma unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata; va rog sa faceti referire si la alte legislatii ale altor tari Europene. Noi inca mai suportam acesta legislatie a celor care au inventat roata. Subiectul merita comentat.

Daaaa,subiectul merita comentat dar,din banca opusa.Intr-un cuplu cind se doreste evitarea unei sarcini,se discuta si se stabileste modalitatea de protectie.
Dvs.nefiind intr-o relatie stabila,"aveati obligatia medicala" sa va protejati.La asta v-ati gindit?,cine stie ce boala puteati contacta,doamne fereste dar la virsta dumitale trebuia sa fi mai matur in actiuni de acest gen.
Ati crezut-o,acum suportati consecintele.De ce o invinovatiti pe EA?.
Aveti vina egala.Trebuia sa ginditi cu ambele capete inainte de a ajunge in dormitor.
Nu-mi vine sa cred ce pretentii absurde aveti..." alte legislatii ale altor tari Europene".Dumneata chiar vrei s-o dai in judecata ?.Ati fost violat?-Nu
Ati fost drogat de ea? - Nu. Ati facut amor de comun acord?- Daaa. Ce mai doriti?
Nu va doriti copilul asta am inteles,dar doamna-l doreste si nu aveti ce face.In situatia aceasta nici un tribunal din "Lume-nu numai din Europa"nu-i poate ingradi dinsei dreptul de a fi mama,si totodata nu veti cistiga nicaieri ( nu puteti dovedi inselaciunea -care inselaciune ?).Va veti face de ris in tribunal.
Rugati-va la Dumnezeu sa nu aveti GEMENI SAU TRIPLETI .
Nu se stie niciodata...ce-ti rezerva viata,viitorul..B-). ;)
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2010
ContSters179589, utilizator
SILVANAA90 a scris:

Rugati-va la Dumnezeu sa nu aveti GEMENI SAU TRIPLETI .
Nu se stie niciodata...ce-ti rezerva viata. ;)

Silvana, esti geniala! :kissing:
Toate discutiile noastre la un loc nu fac cat remarca acesta! Ai dreptate, avand in vedere varsta doamnei, este foarte probabil...
:tooth: ... sa vezi atunci disperare pe om! Nici Dumnezeu nu-l mai descurca! :happy:
elena138, utilizator
Daca veti da o cautare pe net veti gasi in Amercia o speta cand, in urma unei relatii, doamna a ramas insarcinata impotriva vointei domnului, l-a dat in judecata pt pensie de intretinere. Domnul, la randul sau, a dat-o in judecata, in urma judecatii s-a stabilit ca doamna se face vinovata de furtul spermei si distinsa doamna a fost condamnata.
Naspa' in America! Si mai vorbim de egalitate? Cum s-o acuze de furt, cand omul a...de bunavoie??
Acolo vorbim si de Common low, si de alte principii legale. In Romania, daca "s-au indragostit amandoi si a rezultat un copil" ... aia e!
Imi mentin opinia: daca era cu adevarat constient de ce doreste/nu doreste (si in America vad lucrurile la fel!), atunci lua el masuri. Nimeni nu poate fi obligat mai mult decat partenerul sau!
elena138, utilizator
domnule e pacat ca ganditi asa. acel copil e un sufletel care nu are nici o vina! ce vreti sa faceti?sa il omorati ca va pune piedici in viata? dumneavoastra daca nu l vreti nu l recunooasteti si sfatul meu ar fi sa va vedeti de viata si sa invatati din aceasta greseala.

Alte discuții în legătură

Calitatea parintilor in actiunea in raspundere civila delictuala contra minorilor karmelika karmelika In ce calitate vor fi chemati sa raspunda parintii in procesul civil indreptat contra minorilori autori ai unui furt? Nu a existat proces penal, data fiind ... (vezi toată discuția)
Ce este prejudiciul indirect? ContSters20980 ContSters20980 Notiunea de prejudiciu indirect, desi din ce in ce mai folosita in contextul limitarii raspunderii contractuale, mi se pare o mare nebuloasa. Mai precis, n-am ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru o presupusă faptă de furt de energie electrică, dosar clasat. se mai poate adresa societatea în cauză instanței civile pentru recuperarea prejudiciului? raducris77 raducris77 Buna ziua. Exista posibilitatea, in caz afirmativ care este temeiul legal, al initierii unei actiuni pe cale civila( pretentii) pentru recuperarea unui ... (vezi toată discuția)