marasanu a scris:
La intrebarea: Poate fii femeia responsabila ca nu sa protejat in urma unui act sexual in urma caruia a ramas insarcinata; va rog sa faceti referire si la alte legislatii ale altor tari Europene. Noi inca mai suportam acesta legislatie a celor care au inventat roata. Subiectul merita comentat.
Daaaa,subiectul merita comentat dar,din banca opusa.Intr-un cuplu cind se doreste evitarea unei sarcini,se discuta si se stabileste modalitatea de protectie.
Dvs.nefiind intr-o relatie stabila,"aveati obligatia medicala" sa va protejati.La asta v-ati gindit?,cine stie ce boala puteati contacta,doamne fereste dar la virsta dumitale trebuia sa fi mai matur in actiuni de acest gen.
Ati crezut-o,acum suportati consecintele.De ce o invinovatiti pe EA?.
Aveti vina egala.Trebuia sa ginditi cu ambele capete inainte de a ajunge in dormitor.
Nu-mi vine sa cred ce pretentii absurde aveti..." alte legislatii ale altor tari Europene".Dumneata chiar vrei s-o dai in judecata ?.Ati fost violat?-Nu
Ati fost drogat de ea? - Nu. Ati facut amor de comun acord?- Daaa. Ce mai doriti?
Nu va doriti copilul asta am inteles,dar doamna-l doreste si nu aveti ce face.In situatia aceasta nici un tribunal din "Lume-nu numai din Europa"nu-i poate ingradi dinsei dreptul de a fi mama,si totodata nu veti cistiga nicaieri ( nu puteti dovedi inselaciunea -care inselaciune ?).Va veti face de ris in tribunal.
Rugati-va la Dumnezeu sa nu aveti
GEMENI SAU TRIPLETI .
Nu se stie niciodata...ce-ti rezerva viata,viitorul..B-). ;)