avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara,
Am de pregatit un dosar pentru somaj si din cate am inteles imi trebuie la acest dosar si o adeverinta de la Administratia Financiara ( pentru somaj), iar eu chiar nu pot intelege de unde se poate elibera o astfel de adeverinta ( tin sa precizez ca sunt insarcinata in luna 9-a si imi este foarte greu sa dau crezare tuturor)!?
eu locuiesc in sectorul 3 si va rog fumos daca puteti sa ma indrumati unde trebuie sa ma adresez ?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj ella04 ella04 buna seara.....am si eu o nelamurire in urma cu 9 luni am fost data in somaj ,in astea 9 luni intrand si alea 3 luni .........la terminarea somajului am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si concediu pentru cresterea copilului 2 ani perjualina perjualina buna ziua ma numesc alina sunt insarcinata in 7 luni as ruga daca mar putea ajuta cineva sau sfatui am lucrat la o firma x am fost angajaat din 9 septembri ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de somaj, de ce acte am nevoie pentru inscrierea la somaj, si ce durata are somajul. Gabriella& Gabriella& Buna ziua, incepand cu data de 30 aprilie a.c., postul meu urmeaza sa se desfiinteze, voi ramane fara job, va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez, ce ... (vezi toată discuția)