avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... licitatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

licitatie

eu ca si persoana fizica pot organiza o licitatie? iar locul unde poate fi tinuta licitatia este lasat la aprecierea mea,adica pate fi si la mine acasa sau as putea inchiria un spatiu ptr asa ceva ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 18:56, 29 Decembrie 2010
Daca vanzatorul este persoana fizica, poate vinde propriile bunuri asa cum doreste. Puteti organiza vanzarea propriilor bunuri in ce mod doriti, cu strigare, olandeza, in plic, in garaj etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea primariei Alvaro Liniers Alvaro Liniers Care sunt documentele ce trebuie primariilor elabora, si elibera pentru intocmi un proces de a vinde, inchiria, concesiona, etc un bun de domeniu privat sau ... (vezi toată discuția)
Concesionare sau inchiriere spatiu comercial? artgon artgon Buna ziua! Sunt intr-o dilema referitor la inchirierea/concesionarea unui spatiu ce se afla in proprietatea publica unui consiliu local. Exista o Hotarare de ... (vezi toată discuția)
Probleme spatiu inchiriat carolmihai carolmihai Buna seara. Imi desfasor activitatea(bar+fastfood) intr-un spatiu inchiriat(contractul de inchiriere a fost facut pe 5 ani, au mai ramas 2 ani si jumatate). ... (vezi toată discuția)