avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Buna,
actiune cu obiect drepturi salariale respinsa pe invocarea de catre parat a exceptiei lipsei calitatii procesuale pasive cu drept de recurs in 10 zile de la comunicare.
Am invocat in recurs art.304 pct 8 si 9 . Vreau sa stiu daca pot cere casarea cu rejudecare chiar daca pct 8 si 9 se poate cere doar modificarea in tot a actiunii, chiar daca nu s-a intrat pe cercetarea fondului avand in vedere ca s-a respins pe exceptie?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:19, 30 Decembrie 2010
Daca nu s-a solutionat cauza si exista motive de nelegalitate puteti cere desfiintarea hotararii si trimterea cauzei spre rejudecare.Succes!
da, invocati R.I.L. decizia XXI/2006 a ICCJ eventual precizati si art. 304 pct. 9 raportat la art. 304^1 c.p.c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ - probleme procedura eugen82 eugen82 Am cerut in contencios administrativ constatarea nelegalitatii si anularea unui punct al unor norme metodologice de completare a vechilor norme de aplicare a ... (vezi toată discuția)
Motiv casare Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Este motiv de casare faptul ca instanta de fond solutioneaza litigiul pe exceptie fara a intra in cercetarea fondului? Multumesc (vezi toată discuția)