avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturile copiilor adoptati la majorat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturile copiilor adoptati la majorat

am un frate care a fost adoptat de parintii mei biologigi care acum are 30 de ani. Acesta a fost adoptat la varsta de 10 luni. In acest moment se poarta foarte urat cu mama mea si o jigneste grosolan. Locuiesc impreuna intr_o localitate din jud. Timis iar eu sunt impreuna cu familia mea la peste 600 de km departare iar mama se plange foarte des de comportamentul "fratelui meu". Ce pot face intr_o astfel de situatie? Exista temei legal pentru a se lua masuri impotriva lui sau sa fie renegat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:22, 29 Decembrie 2010
mama il poate actiona in judecata pt evacuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi copil infiat tinaR8 tinaR8 Buna ziua, am fost infiata de la varsta de 3 ani de sora tatalui meu.Acum cativa ani tatal meu adoptiv a decedat si am facut succesiunea impreuna cu mama mea ... (vezi toată discuția)
Minor intre parinti necasatoriti ContSters372569 ContSters372569 Am o cunostiinta care a nascut recent. Are o fetita de 5 luni, locuieste in apartamentul parintilor ei cu tatal fetitei (parintii ei fiind plecati de 7 ani in ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu bw52110 bw52110 buna seara! fratele meu major(35 ani) locuia impreuna cu parintii in domiciliul acestora,intre timp s-a casatorit,parintii nu si-au dat acordul cu privire la ... (vezi toată discuția)