avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general remunerare in cadrul unei asociatii non-profit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

remunerare in cadrul unei asociatii non-profit

Membrii unei asociatii non profit, pot fi remunerati in vreun fel? daca da, in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: lenareg , utilizator 15:43, 2 Ianuarie 2011
Daca va referiti la salariati da pot, in baza contractului indiv de munca cu un salar hatarat de ADUNAREA GENERALA.
Bun, dar membrii fondatori pot avea si calitatea de angajati. Cand am infiintat asociatia ne-am adunat persoane specializate pe anumite domenii: contabilitate, IT, mass media etc. Deci putem sa ne angajam pe noi insine ca si contabil, inginer IT, reprezentant relatii media etc?
Nu stiu nici un act normativ care ar "ingradi" acest drept , dar stiu ca la sociatii aproape totul este prevazut in statut , daca ceilalti membrii ai asociatiei sunt de acord nu vad de ce nu a-ti putea sa fi-ti salariati , oricum cred ca aveti si un Consiliu de Adm sau un Comitet director si un cenzor care verif si activ contabilului, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie non-profit salariile celor din consiliu director Adryan.D Adryan.D Noi ca și asociație non-profit suntem obligați să plătim salarii celor din Consiliu director , cenzor si daca da ( se poate folosi si 2-3 % din donatii , ... (vezi toată discuția)
Consiliu director , adunare generala , presedinte la o asociatie non-profit Adryan.D Adryan.D Zilele acestea m-am documentat si mai bine si aici pe site-u dar si pe google si sunt oarecum nelamurit de aceea pun intrebarea pentru a ma lamuri foarte ... (vezi toată discuția)
Membru fondator poate fi si cenzor si contabil? acmilan acmilan Buna ziua, Am o dilema legata de organizarea unui ONG. Concret, asociatia are pentru inceput trei membri fondatori, deci trei membri in Adunarea Generala ... (vezi toată discuția)