avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare pfa-documente necesare in cazul in care ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare pfa-documente necesare in cazul in care locuinta in care urmeaza sa fie sediul nu este pe numele meu ,precum si actele ce trebuiesc depuse pt pfa

lociunta in care urmeaza sa fie sediul pfa este casa parinteasca a parintilor mei si nu este dezbatuta succesiunea.ma intereseaza pasii care trebuiesc urmati .,precum si documentatia necesara pt infiintarea pfa
Nu se intelege daca parintii sunt decedati sau sunt in viata . daca sunt in viata veti face un contract de comodat cu acestia pentru sediul social.daca au decedat aveti nevoie de certificatul de mostenitor si se va incheia contractul de comodat cu toti mostenitorii pana la iesirea din indiviziune (partajul) . Acte necesare : act sediu, acte medicale, acte de studii, acte de stare civila pentru membrii asociatiei (cel putin doi membri), act constitutiv de infiintare , rezervare nume .
Av.Ioana Cazacu [EDITAT - va rog sa nu va mai includeti nr de telefon in mesaje]
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social - problema delicata. solicit ajutor! liviu_tl liviu_tl Buna ziua! Sunt pe cale de a infiinta o societate comerciala tip SRL si intampin o problema vis-a-vis de sediul social. Doresc ca viitoarea firma sa aiba ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pfa georgemarius georgemarius Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA si prima etapa a fost sa obtin contractul de comodat pentru sediul PFA. Mama a fost de acord sa imi semneze un ... (vezi toată discuția)
Ctr comodat pt infiintare srl-inregistrat la anaf? adela05 adela05 Am un contract de comodat, pentru sediul social al unei societati care urmeaza sa se infiinteze. Acest contract trebuie inregistrat la Administratia Fianciara? (vezi toată discuția)