avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scoaterea unui apartament la licitatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scoaterea unui apartament la licitatie

Se poate scoate un apartament la licitatie de o firma de recuperare, avand in vedere ca apartamentul este pe numele sotului si al sotiei, si doar una dintre parti e posesoarea datoriei???
Cel mai recent răspuns: Elena Popa , Avocat 12:27, 5 Ianuarie 2011
se poate merge pe ideea ca e datorie comuna (contractata in timpul casatoriei pentru nevoile ambilor soti)
Sau se va cere partajul
Iar pentru partaj este nevoie de un timp scurt sau mai lung?? Si in ce consta?
Se va cere in instanta acest lucru. Dureaza mult.
Partajul poate fi cerut si pe calea contestatiei la executare facuta de sotul nedebitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara + credit ipotecar IuliaEftimie IuliaEftimie Divortata in 2009 cu un minor in intretinere. Pensie alimentara platita pana in 2010. Nu exista partaj. Am credit ipotecar pe apartament, platit la zi, ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare, posibilitate sechestru pe apartament cumparat cu credit petryno79 petryno79 Buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp,banca a cesionat creditul catre o firma de recuperare vreau ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa divort micutam micutam in timpul casatoriei cu sotul meu am facut niste credite de nevoi personale la mai multe banci in valoare totala de vreo 40000 ron,doua credite pe numele meu ... (vezi toată discuția)