avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara

buna ziua,
sunt pensionar militar cu pensie anticipata , lucrez la o firma privata de consultanta cu contract de munca pe perioada nedeterminata si dupa cum am citit in legea 263/2010 la art. 114 am inteles ca nu as mai avea drept la pensie militara daca lucrez si am contract de munca . este necesara renuntarea la contract sau la pensia militara .
va multumesc si va urez la multi ani
Cel mai recent răspuns: Mainerici Ctin , Contabil 13:42, 30 Decembrie 2010
cf l119 pensile militare devin pensie ptr limita de varsta ,deci puteti sa luati pensie si sa si lucrati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie speciala Mainerici  Ctin Mainerici Ctin cf l119/2010 pensile militare devin pensi ptr limita de varsta ,indeplinind cond de varsta si stagiu de cotizatie prevazute in l19/2001.unpensionar miltar ... (vezi toată discuția)
Pensie militara anticipata - pot sa mai lucrez? geordao geordao am 43ani .sunt pensionar militar anticipat si am inteles ca ultima lege din decembrie nu mai da dreptul la munca cadrelor militare ,mi .sri.sa presteze alte ... (vezi toată discuția)
Pensie militara - cumul cu alte venituri moweedy2 moweedy2 Sunt/am fost/pensionar militar,cu pensie de serviciu anticipata partial (Legea 164/2001,art.14).din anul 2005. Din acelasi an m- am incadrat cu contract de ... (vezi toată discuția)