avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o masina vanduta?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o masina vanduta?

Buna! Am vandut o masina in anul 2005 cu tot cu acte , contractul de vanzare cumparare l-am ratacit. Neavand nici o data despre cumparator cum pot sa o scot macar de la impozit ? Mentionez ca am incercat in instanta dar neavand numele cumparatorului nu am avut castig de cauza. Totodata am facut o cerere la politie dar am primit raspuns ca nu o pot radia fara acte. Ce as mai putea face legal?
Cel mai recent răspuns: dny Daniel , utilizator 15:29, 30 Decembrie 2010
Mergeti la serviciul inmatriculari din judetul dvs. sa va spuna daca masina a fost radiata de pe dvs si a fost inmatriculata pe altcineva,in cazul asta puteti scoate de la ei radierea pentru primarie.Daca cei de la serviciul inmatriculari va spun ca masina ii tot pe dvs pentru ca ei au o evidenta clara asupra masinilor atunci mergeti la politie sa o dati in consemn astfel politia il va opri in trafic pe acela si ii va lua actele si vor ajunge la dvs.Am mai auzit un caz asemanator in care noul proprietar nu vroia inmatriculare iar politia i-a luat actele in trafic si dupaia o inmatriculat-o singur.Insistati la seviciul inmatriculari si eventual la politie ca doar ei va pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Radiat masina fara acte si fara nr Antonia melissa Antonia melissa Cum pot sa o radiez de la impozit daca am pierdut urma masini?? (vezi toată discuția)
Radieri auto Remus47 Remus47 O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie: Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)