avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... conducator imm -concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

conducator imm -concediu maternitate

buna ziua,
in anul 2009 am infiintat un srl pe numele meu si am deschis un magazin ,acum sunt insarcinata si as dorii sa stiu care sunt procedurile pentru a obtine indemnizatia de crestere a copllului?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: husaru anca , utilizator 12:57, 3 Ianuarie 2011
?
va rog sa imi dati si mie raspunsul la intrebarea mai sus pusa;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, administrator, angajat si asociat unic andrei.andrei.munteanu andrei.andrei.munteanu Buna ziua! Sotia mea e însărcinată si nu cred ca poate obtine concediu de crestere copil. De aceea vreau eu sa iau comcediul in locul ei si imediat sa ma ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala intrerupere studii simone_s simone_s Am doua intrebari legate de indemnizatia de crestere a copilului: 1. In anul universitare 2013-2014 am fost studenta anul 2 la master, dar am ramas ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma in timpul maternitatii Agnes Elekes Agnes Elekes Buna ziua, momentan sunt in maternitate pana in octombrie. As dori sa imi deschid o firma ( nu stiu inca ce tip: PFA, SRL, sau SRL - D) pentru decoratiuni ... (vezi toată discuția)