avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil, administrator, angajat si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil, administrator, angajat si asociat unic

Buna ziua!
Sotia mea e însărcinată si nu cred ca poate obtine concediu de crestere copil.
De aceea vreau eu sa iau comcediul in locul ei si imediat sa ma intorc la job pentru a cumula salariui cu indemnizatia de insertie. Am 12 luni vechime, deci e ok. Problema e ca am un srl proaspat infiintat pe numele meu (altul decat cel la care lucrez), la care sunt asociat unic si administrator prin actul constitutiv. Nu are inca profit si nici incasari. Eu as putea lua concediu creste copil si indemnizatia de insertie in care in care sunt administrator la al doilea srl?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 17 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti cumula indemnizatia CCC cu stimulentul de insertie .. depuneti direct dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie.
Ok. Dar daca sunt asociat si administrator, mai pot depune dosarul pentru insertie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti depune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si stimulent Mad21 Mad21 Buna ziua. Am 3 intrebari pe care va rog sa mi le lamuriti. Din anul 2013, m am aflat in concediu de crestere copil pana in prezent, deoarece am trecut ... (vezi toată discuția)
Tatal si indemnizatia de crestere a copilului cristinaxxx cristinaxxx buna ziua! sotul meu are un pfa din mai 2009 si in ultiile 12 luni a realizat venituri impozabile.are toate platile si impozitele la zi. eu sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)