buna ziua, am o sentinta definitiva pentru drepturi salariale, reprezentant munca de noapte si munca suplimentara, problema este mai lunga, in care intra si itm-ul, societatea in cauza a refuzat orice dialog, nu a colaborat nici cu itm-ul, acesta a fost nevoit sa comunice constatarile cercetarilor prin afisare pe usa societatii in prezenta martorilor, dupa pronuntarea instantei am solicitat societatii in cauza in scris la care am atasat si sentinta, prin trimitere postala tip "recomandata cu confirmare de primire", sa-mi achite drepturile salariale stabilite de instanta, in baza prevederilor art.277, 279, al. (1), la 2 saptamani, am primit retur scrisoarea deoarece, societatea nu a primit recomandata in ciuda faptului ca a fost "avizata si reavizata", adresa destinatarului o am de la itm, care o are de la Registrul Comertului, este adevarat ca si itm-ul a pus in vedere prin actul constatator sa-mi achite drepturile salariale pana la 15.01.2011, insa, societatea in cauza a refuzat sa se prezinte la controlul itm, putin probabil sa indeplineasca hotararea sentintei si masurile dispuse de itm, ce as mai putea face :
1. sa adresez o sezisare parchetului conform art.279, al. (1), din Codul Muncii
concomitent cu
2. apelarea la un executor judecatoresc ?,
pe de alta parte, din start, societatea a devenit dubioasa inca de la inceput cand a preluat obiectivul, prin echipamentul "jegos, slinos si descusut" adus pentru angajati si prin faptul ca, nu au mai aparut pe la obiectiv dupa aceasta, societatea avand sediul in Bucuresti iar obiectivul intrun colt de tara, oricum, dupa o luna si jumatate cand au fost "abordati" asupra achitarii drepturilor salariale, au devenit brusc, reci si distanti insa, asta e, au obtinut contractul cu beneficiarul si..., asta e, va multumesc, cu tot respectul si "LA MULTI ANI" !.