avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sentinta favorabila angajatului la recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sentinta favorabila angajatului la recurs

Recursul formulat de angajator a fost respins ca nefondat si sunt in posesia copiei legalizate dupa sentinta pronuntata de curtea de apel Alba.
Care este urmatorul pas pe care trebuie sa il fac? Angajatorul nu se grabeste sa isi plateasca datoriile fata de mine.
ITM-ul?
sau?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 25 Iunie 2008
Sa puneti in executare hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila. In acest sens, adresati-va unui executor judecatoresc.
De asemenea, puteti formula plangere penala impotriva directorului unitatii potrivit art.277-279 din Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)
Cand devine irevocabila o sentinta? adboi adboi Daca am castigat un proces impotriva Agentiei de Prestatii Sociale Sibiu ( am gemeni si vreau indemnizatia retroactiva) la Sibiu iar acestia au facut recurs la ... (vezi toată discuția)
Solutie proces, pasi de urmat nemmy nemmy buna ziua.am dat in judecata unitatea in care lucrez pt niste drepturi salariale.in prima instanta am castigat la tribunalul dolj, iar unitatea a facut recurs ... (vezi toată discuția)