avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand devine irevocabila o sentinta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand devine irevocabila o sentinta?

Daca am castigat un proces impotriva Agentiei de Prestatii Sociale Sibiu ( am gemeni si vreau indemnizatia retroactiva) la Sibiu iar acestia au facut recurs la Curtea de Apel Alba dar li s-a respins ca si NEFONDAT aceasta sentinta de la Alba va fii DEFINTIVA SI IREVOCABILA ? Sau?
Desigur, respingându_se recursul, sentinţa de la fond a rămas definitiva şi irevocabila în cazul descos de dvs. Urmează sa fie pusa în executare dupa ce legalizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru gemeni - am castigat doua procese, cum imi recuperez banii? simonaaerdoc simonaaerdoc Buna ziua, Am vazut ca subiectul la care eu sper sa primesc un raspuns a mai fost discutat in 12 - 13.01.2012, dar mai eu mai am si alte nelamuriri. Sunt ... (vezi toată discuția)
Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)
Sentinta favorabila angajatului la recurs lili5 lili5 Recursul formulat de angajator a fost respins ca nefondat si sunt in posesia copiei legalizate dupa sentinta pronuntata de curtea de apel Alba. Care este ... (vezi toată discuția)