sunt militar activ si as dori un raspuns concret va rog!in sistemul asta se cam incalca ft des codul muncii,as dori sa stiu daca au voie sa nu aprobe parasirea tarii pe perioada concediului de odihna!vreau sa plec in strainatate la parintii mei in vizita si nu mi se aproba,as dori sa stiu daca este o ilegalitate,cred ca oricine are dreptul sa paraseasca tara asta numai in cazul in care nu are probleme cu legea!va multumesc,astept raspuns!
Militarii - cadre permanente- nu intra sub incidenta Codului muncii.
Daca va considerati nedreptatit de sefii d-voastra aveti posibilitatea, regulamentara de a face raport catre sefii ierarhici superiori sefilor d-voastra. In armata rufele se spala in familie, daca imi este permis...la fel cum nici in sindicat nu va puteti inscrie ...si nici cu cascheta nu puteti arunca inspre...Cotroceni, de exemplu.
Va doresc sa va rezolvati problema! Succes!
Totusi militarii sunt sub incidenta Statutului Cadrelor militare, parca a legii nr. 80, nu au nici o treba cu Codul Muncii.
Va trebui sa faceti un raport catre sefii ierarhici superiori sefilor dumneavoastra. Succes!
Prin raport scris adresat comandantului/sefului unitãtii militare puteti sa le aduceti la cunostinta ca in perioada CO sunteti plecat in afara tarii la mama dvs.
Armata
werner
buna seara.
am fost functionar public si acum lucrez ca ofiter -- am fost declarat admis in urma unui concurs in anul 2007-- intr o structura ... (vezi toată discuția)
Demisie mapn
ContSters180233
Sunt ofiter in MApN din 2007. Dupa lungi chibzuiri in cadul familiei, am decis sa aleg alta cariera. Asadar, la data de 26.10.2010 mi-am depus demisia. Stiind ... (vezi toată discuția)