avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului?

firma unde lucrez si acum mi-a facut un contract pe perioada determinata pe 4 luni asta insemnand din febroarie-mai 2010dupa incetarea contractului am stat in somaj 4 luni pentru ca eu am mai lucrat anterior.In octombrie am fost chemata din nou la munca facandu-mi tot contract pe durata determinata pe 3 luni asta insemnand pana la sfarsitul anului,contractul acesta prelungindu-de acum pana la sfarsitul anului 2011.Intrebarea mea este:Daca raman insarcinata(dorindu-mi foarte mult un copil ) pot beneficia de concediu pentru cresterea copilului?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 31 Decembrie 2010
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC trebuie ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, timp de 12 luni sa fi realizat venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit.
In calculul celor 12 luni se ia in considerare si perioada in care ati beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere a copilului enachi enachi sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada determinata(6 luni)mai am contract cu ei pana pe 03 12 2011,eu am ramas insarcinata si data probabila ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil adrianapetruta adrianapetruta SUNT INSARCINATA IN 2 SAPTAMANI,INCEPAND CU DATA DE 27.07.2011 PANA LA DATA DE 13.09.2011 AM FOST IN SOMAJ DUPA CARE AM INTRERUPT SOMAJUL DEOARECE MI-AM GASIT ... (vezi toată discuția)
Sarcina pe perioada ctr munca determinat silviamaria79 silviamaria79 Buna ziua!Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema? Sunt angajata pe \"perioada determinata pana la revenirea titularului din CIC\" - concediu ... (vezi toată discuția)