avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselatorie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselatorie

am vorbit cu o persoana pe net despre un telefon, care era postat pe un site, si costa 160ron si iam zis sa mi l trimita. M am dus la posta , am dat banii si cand sa deschid cutia, am luat teapa, era un telefon stricat fara nimic, care nu avea nici o legatura cu cel cerut!
ce as putea face?imi vine sa innebunesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:49, 31 Decembrie 2010
Daca aveti date despre persoana,inclusiv daca pastrati postarile de pe net,discutiile cu aceasta,formulati la politie o plangere penala pentru inselaciune,conform art.215 c.pen
Este bine sa aveti martori care au fost de fata fie la postari,fie la ridicarea coletului de la posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat teapa si nu stiu ce sa va intampla cu mine cozmencut cozmencut am dat teapa pe okazii unui tip. i-am vandut chipurile un telefon cu 250 ron. tipu s-a dus la politie si posta si banii nu i-am primit ca au ramas blocati, si ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparaturi online cristi8 cristi8 Va scriu aici pentru ca ieri am luat o teapa pe [SITE]. Am licitat pentru un laptop. Am vorbit cu vanzatorul la telefon si prin mail-uri, mi-a oferit mai multe ... (vezi toată discuția)
Exista vre-o sansa de recuperare? zaNNy zaNNy Buna ziua. Am pus spre vanzare un telefon, in cateva zile am fost contactat de o persoana ,care parea interesata de acest produs, mia propus sa vin sau sa ... (vezi toată discuția)