avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as vrea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as vrea

buna ziua as vrea sa stiu cum pot rezilia un abonament la oringi eu mai avand contract cu ei inca 1 an jumate va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 12:33, 31 Decembrie 2010
Cel mai bine este sa mergeti la un reprezentant sa discutati si sa va dea detalii complete...fiind la zi cu ofertele si regulile contractului...sarbatori fericite
Destul de greu veti reusi...incercati macar o suspendare de trei luni( conform contractelor de la Orange se poate cere suspendarea oricarui contract pe o perioada de pana la trei luni o data pe an) SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent marrra marrra tatal meu a decedat in 2008 avea abonament la orange din cauza boli si a lipsei de bani am ramas in urma cu plata 2 luni la scurt timp a decedat am fost am ... (vezi toată discuția)
Preliungire abuziva abonament orange. balamoock balamoock Buna ziua, Sunt client cu abonament Orange de peste 5 ani. In primavara anului am fost contactat telefonic de reprezentantii Orange in urma cererii mele ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita lore23 lore23 am si eu o factura orange neplatita in valoare de 700 lei,restanta de aprox 4 luni.Am primit deja scrisori de avertizare de la orange si as dori sa stiu cat de ... (vezi toată discuția)