avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Liste duble la cheltuielile de bloc pe luna noiembrie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Liste duble la cheltuielile de bloc pe luna noiembrie

BUNA ZIUA ....IN BLOCUL IN CARE LOCUIESC S-AU AFISAT IN DATA DE 23-12-2010 CHELTUIELI AFERENTE PE LUNA NOIEMBRIE.IN DATA DE 29-12-2010 S-AU FACUT INCASARI DUPA ALTE LISTE CARE CONTIN ALTE SUME DE BANI DECAT CELE AFISATE INITIAL.MENTIONEZ CA ACESTE LISTE CARE S-AU REFACUT S-AU AFISAT IN LOCUL CELOR INITIALE DUPA CE S-AU FACUT INCASARILE ADICA IN 30-12-2010 DAR ELE FIGUREAZA TOT CU DATA DE 23.AM FOTOGRAFIAT AMBELE LISTE...SI SINCERA SA FIU.....CRED CA NU ESTE LEGAL CE S-A INTAMPLAT.SPUNETI-MI VA ROG ACESTEA POT CONSTITUII PROBE DOVEDITOARE IN INSTANTA IN CAZUL IN CARE VOM RECURGE LA O ASEMENEA SOLUTIE?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 11:00, 3 Ianuarie 2011
@mikimiha

Daca nu ati primit, cereti de la presedinte si nota de consum individuala pe care firma de repartitoare o da administratorului, iar acesta este obligat sa o inmaneze proprietarilor fie direct, fie la cutia postala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile presedintelui si administratorului de bloc denisee denisee Buna ziua. As dori sa fac o plangere pentru presedintele blocului si o plangere pentru administratorul blocului....as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez. ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti si pe mine eusiatat eusiatat Detin o gasoniera in suprafata de 29 mp la parterul unui bloc, iar pentru luna decembrie cu toate ca acolo a locuit o persoana timp de vreo 10 zile iar ... (vezi toată discuția)
Nemultumirea la plata apei calde Madalina0319 Madalina0319 Locuiesc in zona CET la garsoniera , metru cub de apa rece ajunge cam la 6 lei iar apa calda 14 lei m cub ...mi se pare foarte mult tinand cont de faptu k este ... (vezi toată discuția)