avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale jocuri de noroc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

jocuri de noroc

buna ziua si la multi ani! in prezent detin un spatiu comercial cu jocuri distractive( biliard, darts). de o saptamana am adus si 2 mese poker si vreau sa va intreb dak e legala treaba. la ele se joaca, in general adolescenti ,turnee de poker , cu o miza modica (10 lei persoana) iar eu nu ma implic in nicii intr-un caz sa iau vreo taxa de participare ,ci doar se plateste ora de joc exact ca la biliard! cineva mi-a spus c e ilegala treaba si ca o sa ma astept cu un control de la politie! vreau sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac !
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 17:14, 31 Decembrie 2010
Nu este legal, indiferent de miza sau daca luati/nu luati vreo taxa de participare, deoarece se desfasoara jocuri de noroc neautorizate. Incepeti sa umblati dupa aprobari.
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2010
ContSters119945, utilizator
trebuie sa va puneti in legalitate conform disp OUG 77/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie ref la jocurile de poker(turnee si cashgame) onilogi onilogi As dori sa stiu daca legislatia in Romania permite deschiderea unei sali(de ex) unde se pot organiza legal turnee de poker, cashgame, etc. Daca aceasta permite ... (vezi toată discuția)
Inchiriat locatie poker adnro adnro Buna ziua , am si eu o nelamurire. doresc sa amenajez o sala in care voi pune 3 mese de jocuri de carti , gen poker ... in care vreau sa percep o taxa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si cod caen masa biliard,masa ping-pong haiducu haiducu 1 daca la un bar(cod caen 5630)am o incapere seperata si am o masa de biliard si una de ping-pong fara nici o taxa la clienti ,se considera jocuri de ... (vezi toată discuția)