avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din supermarchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din supermarchet

am si eu o problema grava.....acum 3 zile am fost prins de agentii de paza, la casa, ka am luat un stick de 30lei. leam dat buletinul, am semnat nus ce hartii, am platit obiectul furat, si miau spus ka sunt trecut in baza lor de date. nu au chemat politia, dar miau facut copie la buletin, deci au datele mele. as dori sa stiu dak ar putea sa ma cheme in instanta, dak o sa am dea face cu politia, k nu vreau sami patez cazierul pentru o prostie, o greseala stupida. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valentines , utilizator 19:37, 14 Ianuarie 2011
boddy433 a scris:

... leam dat buletinul, am semnat nus ce hartii, ...


Pai ce hartii ati semnat, ati dat declaratie?
In instanta nu va cheama imediat, daca au inaintat dosarul la politie, urmeaza cercetarea penala pentru infractiunea de furt, si apoi daca se considera necesar, se inainteaza la instanta..
Mai asteptati sa vedeti daca primiti invitatie de la politie.
mergeti la magazin si intrebati daca au sesizat politia.
din cele relatate,nu se va ajunge in instanta
succes.
Se pare ca nu vor sesiza politia.
In "practica" unor astfel de marketuri se procedeaza astfel pentru a mentine clientii si a lua bani in sume duble pe respectivele obiecte,care sunt recuperate de la autori.
Este o eludare clara a legislatiei romanesti,cu acordul tacit al unor organe,care mai scapa de lucrari.
Pentru dvs nu cred sa mai fie probleme,dar este bine sa va ganditi de mai multe ori cand faceti astfel de gesturi cu conotatii penale.
Eu lucrez in super marchet ca asa ceva ati semnat o hartie prin care reiese ca nu ati fost agrest verbal si fizic de catre agenti de paza si ordine,cu copia de buletin vi sa facut pentru a fi introdu intro baza de date pe care o are reteaua de magazine si vi sa mai facut si un CD cu furtul care va ramane tot la ei.Daca furati mai mult de 100 de ron si se cheama politi vi se facea dosar penal dar dat fin faptul ca furtul a fost mic si sa nu mai cheme politia sa mai faca ei fois si bataie de cap va pus sal platiti.deci de acu incolo nu se va mai intampla nimic nu va da la politie stati linistiti numai sa no mai face odata in acel magazin ca raspundeti si pentru primi cu toate ca lati platit dovada find CD-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin mirela12345 mirela12345 am avut o problema cu o bluza de la un magazin de haine. am cumparat-o de la o persoana care vindea haine in propriul apartament. ulterior, la o saptamana am ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Furt cora daniss daniss am furat un obiect din cora in valoare de 4 ron pe data de 10 decembrie 2007, m-au prins angajatii si m-au pus sa-l platesc apoi mi-au luat datele (numele si ... (vezi toată discuția)